Emlékképek

3 thoughts on “Emlékképek

 1. Kállai Anikó szerint:

  Tisztelt Cím!
  Mint nevem szerint én is egy Kállai vagyok sőt mondhatom igazából duplán,mivel az én nagymamám lánykori neve volt Kállay és nagyapámat szintén Kállainak hívták!Tudom,hogy nagymamám révén van valami nemesi leszármazás!Nemrég értesültem ezekről,ugyanis szüleim nem büszkélkedtek ezzel sosem.Később utánanéztem a család történetének.Megtaláltam a nagykállói kúriát és szomorúan néztem a roskadozó épületet!Örömmel telt el ez a hír amit ezen oldalon olvastam!remélem hazalátogatásom során módomban lesz megnézni!
  Köszönöm,hogy elolvasták levelem!
  Üdvözlettel:Kállai Anikó

 2. Kedves Kállayak!
  Gratulálok a szép oldalhoz. Még inkább az eddig megtett nagy úthoz és megmaradásotokhoz, mely mindenképpen az ősi és életrevaló magyarok sorait gyarapítja nemzetségetekkel.
  Kíváncsi vagyok, tudtok e több részletet a horogszegi Szilágyiak (László fia Gergely) szabolcsi ágával való kapcsolatról és kíváncsi vagyok, hogy ismert családfátok tartalmaz e egyébként Szilágyi neveket. Sajnos az oldalon feltett családfát nem lehet olvasható méretben megtekinteni. Kicserélném ismereteimet és kutatási eredményeimet a család kutatójával. Elérhetőségem: zylaghi kukac gmail.com

  Üdvözlettel: horogszeghi, borosjenői és székelykocsárdi Szilágyi Nagy Szilárd

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.